lördag 22 februari 2014

Fetaost och rödbetor...

Jag älskar ju fetaost, och kan äta det till nästan alla middagar.
Den allra godaste är ju den man kan köpa i delikatessbutik,
men om man inte har tid att göra det eller har vägarna förbi den utan
 man bara hinner in i matbutiken, så kan jag rekommendera den på
tetra. Väldigt krämig och god faktiskt.
 
*
 
 
Idag hamnade den på varma rödbetor tillsammans med olivolja och flingsalt.
Köpte förkokta rödbetor, så de behövdes bara värmas på.
Annars ska de kokas ca 40 minuter.

*

 
*

 
*
Nu ska vi se vad melodifestvalen har att erbjuda.
Har varit under all kritik tycker jag så här långt...
 
*
Lördagskram från Kate
 
 
 
 
 


6 kommentarer:

  1. Fetaost är en riktig favorit, kan rädda den tristaste middagen....o tyvärr...mellon är för dj..la dålig.....Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Samma här! Och rödbetar är ju hur gott som helst!

    Kram Malin

    SvaraRadera
  3. Så gott med fetaost! Tyvärr har jag inte lärt mig att äta rödbetor än. Kram Stina

    SvaraRadera
  4. Fetaost är gott! Likaså rödbetor, men jag har aldrig ätit feta tillsammans med rödbetor. Bara chévre tillsammans med rödbetor...
    Koordinaterna googlade jag mig fram till. Sökte på gatunamn och bland annat på gatu.info hittade jag ;)
    Söndagskram till dig med!
    /Maria

    SvaraRadera
  5. Åh så sjukt gått, har bara testat rödbetor tillsammans med chévre, men det lät väldans gott med feta:) Kram

    SvaraRadera

Populära inlägg