Nu har jag haft många sköna lediga dagar, tagit dagarna som dom kommit.
Ingen direkt planering av matsedeln, utan lite det man är sugen på för dagen,
och dels beroende på hur många som sätter sig till bords !
Men...
På måndag startar jobbet upp igen
och då drar det igång, det här med att skriva/planera veckans matsedel...
och i med att jobbet börjar och lunchen måste planeras så äter vi ju även mellanmål...
Så när jag satt och letade efter lite matigare mellanmål så hittade jag det här :
Kesoplättar...
Lchf och glutenfritt men INTE mjölkfritt..
som serveras nygräddade med färska nyplockade solvarma hallon...
Gott..!
Så en favorit i repris bjuds det på idag hos mig... :)
Recept på en höft:
5 ägg
300 gr keso
3 rågade tsk kokosmjöl / mandelmjöl
mixas tillsammans
och gräddas sen i ett plättjärn
med lite kokosfett på mellanvärme.
20-25 plättar
Receptet går ju naturligtvis bra att halvera...
*
Solig torsdagskram
från Kate
Åh mums, de har jag glömt bort. Brukade äta dem förr som frukost. Här är det också "tadagensomdenkommer" så skönt. Kram Eva
SvaraRaderaSupergott! Kraaam Pia
SvaraRaderaMums vad gott och så egna hallon på toppen också.
SvaraRaderaKram mamma c
sååå gottit ....❤️
SvaraRadera/Kram