Frukosten kan jag nöta på i samma hjulspår,
morgon efter morgon utan att tröttna.
Jag hoppar mellan 3 stycken:
havregrynsgröt, fil med egengjord musli eller smoothie
Men mellanmål känns det som om det är svårare att variera sig med...
Så sugen på att servera något annat så gjorde jag något som jag inte
gjort på väldigt, väldigt länge...
Mannagrynspudding
serverad med keso och mixade hallon!
Helst hade jag velat haft med bittermandel
i puddingen, men trodde inte att mina dagbarn
skulle gilla den smaken.
men jag är inte "bitter" för det...
som Tony Rickardsson sa.
*
Vill Ni ha receptet...?
Kommer här....
5 dl mjölk
3/4 dl mannagryn (fibermannagryn använde jag)
1/4 tsk salt
Koka en gröt på svag värme i 5 minuter
Vispa ner 2 ägg
1 msk socker/stevia
2 malda bittermandlar
Häll upp i smord form och grädda 30-40 minuter i 200 grader.
*
Måndagskram från Kate
Mmm så gott! Så där lyxigt mellis får man verkligen inte på förskolan, där jag jobbar! ;)
SvaraRaderaKram på dig!
/Maria
Mannagrynspudding är så gott. Jag brukar ha kardemumma i och serverar endast sylt till haha men gott. Kram Anette
SvaraRaderaOj det där lät spännande. manngrynsgröt åt jag då jag gick på dagis men det är ju rätt länge sedan...;)
SvaraRaderaSå jag minns inte smaken..
Vilken fin form!
kram Katarina
Barnsligt gott!
SvaraRadera