Sidor

måndag 31 mars 2014

Som kaffe med dopp...

Jag är en riktig kaffekärring... 
Men även barnsligt förtjust i smaken av hasselnötter,
och listan att kunna använda nötter går väl att fylla på i det oändliga.
I bakverk, som godis, mellanmål, i muslin....
Att även smaksätta kaffe, men i mitt fall lattén, med nötsmak blir resultatet
blir riktigt, riktigt gott.
Sötman i lattén blir som kaffe  med dopp...
Dock inget man kanske dricker vid varje tillfälle,
men om man blir sugen på något extra så passar detta ypperligt
när man kan använda så mycket som passar envar.
För mig passar det med en liten "dutt", för det får inte bli för sliskigt.
Finns i lite olika smaker i vanliga matvarubutiker...

Smaksatt latté...

 
*
Måndagskram från Kate

4 kommentarer:

  1. Underbart gott med kaffe med njutning .Ha en fin dag.Tisdagskramar Rita

    SvaraRadera
  2. Det låter gott. Jag dricker inte "vanligt" kaffe bara go kaffe och inte varje dag så det skulle jag kanske prova. Kram Anette

    SvaraRadera
  3. Fina kaffebilder! Själv uppskattar jag svart kaffe bäst :)
    Ja, nu är vi ju inne i april, och det är dags för en bloggdejt... Vad säger du? Efter påsk? En lördag? Lunch? Fika? Glas vin?
    Kram fina!
    /Maria

    SvaraRadera
  4. Jag är också kaffekärring, men dricker te just nu för att lindra en öm hals, vet inte om det hjälper precis......Smaksatt kaffe är gott, jag brukar köpa irish coffeebönor o mala, blir så gott att blanda upp med vanligt kaffe. Kramisar Tina

    SvaraRadera

Populära inlägg