Sidor

onsdag 1 februari 2012

Morgonstund har guld i mund..

Morgonstund har guld i mund.. så sant!! Idag har jag min lediga dag, så efter frukosten när jag skjutsat tjejerna till skolan tog jag hundarna på en lång härlig långpromenad runt sjön, 7,5 km. Vi har sjön ett par stenkast från vårt hus, så det är nära och bra, sommar som vinter!
Det var så vackert när solen gick opp..!! När vi kom hem bytte jag hundarna mot skidor och tog ett varv till!! Till kvällen har jag och mina tjejer lektion på islandshäst, så imorgon kommer det nog kännas att man har en välanvänd kropp, så Fru Sederblad, kom inte och snacka om träningsvärk...*skratt*!!!
Nu hänger jag i soffan och bloggar med en god vanilj-latté, och känner att jag är värd det:))!!

Morgonstund har guld i mund...


Larsson & Japp i soluppgången..Bredvid skidspåret finns en plogad bana för skridskor, promenader eller spark.. och om man vill kan  ta en god bit mat eller en god fika på värdshuset  Måns Ols som skymtar i bakgrunden efteråt, eller så är man välkommen hem till mig istället!!
Ha en riktigt skön och solig dag, och var rädda om varandra!! Kram Kate

3 kommentarer:

 1. Vad mysigt skidspår, vi har för lite snö i år här nere för det, synd! För vi tänkte köpa skidor både jag och dottern iår, men det blir kanske nästa år istället. Härlig sätt att få motion. Så fint vinterlandskap och två söta vovvar på rad :-))

  Kram Paula

  SvaraRadera
 2. Oj, vad snö! Skåne har inte haft mycket denna vinter (det gör inte så mycket för min del). Längtar till sol o värme. Tack för din fina kommentar hos mig o du, lattén var du väl värd efter sådana pass.

  Ha det fint
  KramKram
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Oj då ;-). Hur går det? Har du fått någon träningsvärk än??? Det var det nog värt i så fall, för den dagen lät helt underbar!

  SvaraRadera

Populära inlägg