torsdag 9 februari 2012

Köket

Har tänkt på en sak.. Tittar på alla Er andras jättefina bloggar och alla underbara fina bilder som ni knäpper hemma hos Er , så får man nästan lite ångest!! ALLA har så fint städat och undanplockat överallt. Varför är det inte så hemma hos oss..?! Här hemma är det kläder och prylar överallt, trots att jag går runt och plockar på heltid (jag har ju jobbet hemma som dagbarnvårdare) både efter familj och dagbarn..! Våra två "hemmavarande"  (de andra 4 barnen är vuxna och har flyttat..) tjejer på 10 & 13 år tappar  sina grejer där dom står för tillfället.. suck! För inte har väl Ni så hemma hos Er??!!

Så nu mina kära vänner har jag stylat köket på morgonen, är ledig idag, så jag utan att skämmas *skratt* kunde fota lite bilder på vårt kök vi gjorde om för ca 4 år sen. Förut var allt här inne i olika träslag. Furu på tak och väggar, skåpluckor i bok och klickgolv i ek.... Ska leta i gamla datorn sen efter gamla bilder!!Köket är nu ca 32 kvm. Det sitter en "regel" i taket, där satt en vägg förut, så där bakom var ett rum innan.

Vi valde att lägga in grå matta i köket för att få ner ljudvolymen som blir i mitt jobb.. Klickgolv ger ett öronbedövande ljud!!Köket fick vi hjälp av duktiga Micke Reuterwall på Electrolux Home-butiken här i Sala att rita. Han kom med bra lösningar för att få ut absolut maximalt med skåp och lådor och hur de skulle placeras för att få det  bästa arbetsklimatet- och  ytan i köket! Stort tack till Micke !!
Maken stod för alla val av vitvaror, det är han absolut proffs på ( han har det som arbete)!!

Nu ska jag röja lite till innan det är dax för lilla Larsson att åka till "frissan" och bli klippt,
och under tiden ska jag titta efter scrapbooking-material på stan med kära syster!!
Ha en skön torsdag, kram Kate

5 kommentarer:

 1. Åååå bara så himla fint kök har du .Bara så läckert.Vad skoj med ett besök hos frissan .Ha en skön torsdag.Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Å vad mysigt med en lång bardisk. Verkligen stort och rymligt.
  Håller med dig, visst är det många som har så fint så fint, men men man får vara nöjd med det man har.Eller hur?
  Ha en skön kväll
  AC

  SvaraRadera
 3. Jag är nöjd, eller nästan nöjd *skratt* med vårt hem. Alltid något man vill göra förstås, förutom att slippa "plocka" jämt...!
  Bardisken utnyttjas väldigt mycket. Till frukost, läxor, fika, avlastning..
  Kram Kate

  SvaraRadera
 4. Så fint det blev. Snygga färger. Men du, folk tar väl bara foton när de städat och plockat undan? Eller menar du att de har det så fint alltid :-)?

  SvaraRadera
 5. Oj oj...jag har två små tjejer som röjer vilt i huset och jag fotar inte direkt där de röjer så sakerna yr.
  Bilderna visar bara halva sanningen, och den ena halvan får ni inte se.
  Ofta har vi ett organiserat kaos här hemma:)
  Riktigt fint kök du har!
  Kram Emma

  SvaraRadera

Populära inlägg