Sidor

onsdag 29 februari 2012

En tuff kväll...

Gårdagen blev en jobbig dag.. Vi var iväg med vår unga schäferhane som precis fyllt 1 år på höftröntgen, tillsammans med hans kullsyskon. Det visade sig att hans armbågar fick en 3:a vilket är absolut sämsta betyg. När han var 6 månader hade han en fruktansvärd "växtvärk", så vi fick nästan bära ut honom, och pga det så värkte han "sönder" i armbågarna. Nu vet vi inte hur det kommer att sluta... En tuff tid väntar nu hur vi ska ta ställning till detta.  Hoppas Ni andra fick en bättre dag!

Visar lite bilder från hyllan i hallen idag..Dom gamla nummerplåtarna har suttit på min pappas Opel Kapitän en gång i tiden!!Vi hoppas att den lilla skyddsängeln från Skultuna mässingsbruk håller sina vingar över Jappen nu..!!

Var rädda om varandra, kram Kate

6 kommentarer:

 1. God Morgon!
  Usch det var inget roligt besked ni fick. vi hade en setter som hade 2:a på höftlederna förut men hon klarade sig livet ut med inga besvär alls..håller tummarna för er. Visst är det underbart med gamla bilskyltar..min pappa har fixat några till mig då han åker ofta på bilmarknader. tur man har va!
  Styrke kramar från mig!
  Gabriella

  SvaraRadera
 2. Å vad tråkigt ingen rolig dag idag för er.
  Håller tummarna hårt för er.
  AC

  SvaraRadera
 3. Glömde.....
  Tappade lite tråden.
  Men våra teknikgrejer har vi faktiskt på bänken, men sladdarna är fastspikade under bänken och syns så lite som det bara går.

  SvaraRadera
 4. Tråkigt med vovven. Man vill ju att de ska må bra, de där gosingarna man har. Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Vad tråkigt...förstår att det känns väldigt ledsamt...Djuren blir ju ens kära familjemedlemmar. Hoppas det kan bli ganska bra på nåt sätt ändå!

  Stor kram Mariette

  SvaraRadera
 6. Usch, hoppas han blir bättre. Stackarn!

  SvaraRadera

Populära inlägg