tisdag 14 augusti 2012

Ta dagen som den kommer...

Semester är väl att bara ta dagen som den kommer! Igår var en sån dag. Först en skön löptur på morgonen, hem och tog en dusch samt en god frukost. Lite ärenden och upp till mamma en sväng, och sen en stoppade jag ner lilla herr Larsson i cykelkorgen och vi begav oss till ett av Salas små smultronstälen, Sofielund, för att träffa en arbetskompis/god vän och hennes son. Sofielund ligger mitt i lilla Sala, underbart grönområde med minigolf, vandrarhem, mini-mini-camping, servering med hembakt fikabröd med bra priser och en härlg lekplats för barn!! Dessutom ligger det på gångavstånd från Sala Silvergruva om man vill lägga in ett besök där! Kvällen avslutades med grillade kycklingklubbor, wookgrönsaker, ris och stark currysås, och avrundade det hela med en hundpromenad med kära syster på en 1 1/2 timme!!! Ingenting var förut-bestämt, dagen fylldes bara på av positiva saker vart efter. Det är semester det, på hög nivå!!!Sofielund, litet smultronstlle som bjuder på mycket..!


Underbara pardörrar vid entrén..


Vackert...


Fikaplatser inomhus...


Min härliga arbetskamrat G och hennes son A och lilla Herr Larsson i mitten.
Önskar Er lycka till med den lilla tillökningen som strax kommer till världen, men hur ska jag klara mig utan Dig ett drygt år..?!
Tack för en härlig eftermiddag!

*

Var rädd om varandra, kram Kate

3 kommentarer:

 1. Så vackert!
  Njut din semester, själv ska jag cykla till jobbet, nu!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Bara så fint och vackert ställe.Mys och njut av din semester.Ha en fin tisdag.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Det är så jag vill ha det jämt!!!! Börjar nog längta lite till pensionen hihi! nej skämt och sido! Men njut så länge du kan!
  Kram helena

  SvaraRadera

Populära inlägg