onsdag 8 augusti 2012

Nya sandaletter

Var till grannstaden igår med min kära syster för att hjälpa henne in i Iphone-fördärvet...:) Men det blev ingen Iphone utan en senaste Samsung med en underbar grafik ( så nu blev jag allt lite avundsjuk...). Och vi hade dessutom en underbar dag tillsammans med mycket skratt.. Som vanligt sa vi till resten av familjerna att vi blir inte borta så länge... eller hur?! Hux flux hade vi varit borta 7 timmar:)) Tänk så det kan gå, helt oplanerat!! Jagade även presenter till döttrarna som fyller år om ca två veckor, och där hittade jag lite som jag inte kan lägga ut på bloggen i förväg...! Men ett par härliga superlätta sandaletter kan jag visa upp!


*


*


*

Nu ska jag knyta på mig löparskorna och ut i den tillfälliga(?) morgonsolen, sen ska fixas med lite målning, pyssel och sömnad till mitt barnbarns nya rum..! Dessutom ska jag hinna med att ta en fika med syster och en kär släkting som jag inte träffat på så länge!!
Hoppas att Ni får en lika skön dag som jag ;))

*

Kram Kate


4 kommentarer:

 1. Så fina. Skulle jag också vilja ha.:-) Kram

  SvaraRadera
 2. Vad skoj att åka iväg och bara hade skoj.Tiden går ju bara så himla fort.Bara så fina sandaletter hittade du .Ha en mysig dag .Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du hittade mig så jag fick kika in till dig!
  Jag köpte prickiga träskor innan sommaren som jag BOR i, hihi! Mjuka och sköna å lätta att ta på :)

  Ha en skön dag!

  Kram Petra

  SvaraRadera

Populära inlägg