Sidor

onsdag 2 maj 2012

Praktiska hängare !!

Jaha, då var dom fem lediga dagarna över ... Helgen har varit jätteskön med toppenväder och grillning!! Idag fortsatte jag med husets vårrensning av vinterkäder, tvätt av alla plädar i huset  och det stora överkastet i sovrummet. Älskar att rensa och slänga... när det väl blir gjort:))
Tänkte visa våra hängare som maken och jag har varsin i sovrummet. Kanske inte supersnygg, men väldigt praktisk, just till att hänga av sig "dagens kläder", och jag för min del har lite sjalar och väskan hängades där. Och som vanligt var dessa i furu, men målats i vitaste vitt...;))



*


*


*


*

Önskar Er en ny skön kortvecka!!

Kram Kate

5 kommentarer:

  1. Visst är det härligt och rensa ut och ta bort vinterkläderna,fast jag gör det alltid för tidigt;) tänk så fint allt kan bli med lite färg! allt i fulfuru blir så fint när det blir målat;)Ha det så bra/kram Anne

    SvaraRadera
  2. Smart idé, jag borde absolut ha en sådan där jag hänger dagens kläder! För mig blir det lätt högar..... Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Perfekt att kunna hänga upp saker på de små hängarna! Och visst är det härligt att få rensa och städa, det står på mitt schema till helgen. Då ska det också tas fram saker till en kommande loppis =) Må så gott! Kram Petra

    SvaraRadera
  4. Hej! Hittade hit från ...en annan blogg och såg detta inlägg. Så kul! Min man och jag pratade just häromdagen om hur & var vi skulle ha våra vardagskläder som man tar av och ska ha nästa dag. Vi har en ny klädkammare men inget att hänga använda kläder på. Det blir på stolen i rummet och det ser lätt slarvigt ut. Så vi pratade om att kanske använda handdukshängare à la gardinstång, precis som du.
    Ska visa honom hur det ser ut på riktigt nu.
    Tjingeling!
    Anette :-)

    SvaraRadera
  5. Hej hej! Tycker hängarna ser både praktiska och finfina ut!!:) Här är det en slarvig hög på stolen tyvärr, ibland även golvet!! Inte bra!:)
    Hoppas helgen blir fin!! kram/L

    SvaraRadera

Populära inlägg