måndag 7 maj 2012

Ny vecka- utan klämdagar..

Då var det en ny vecka igen-utan klämdagar. Har varit lite bortskämd nu med lediga dagar som sitter ihop med helger. Känner att jag har fått varit ledig mycket- och det är ju rätt skönt måste jag säga. Har väldigt långa arbetsdagar när jag jobbar, 06.00 - 17.0. Ibland till 18.15, sen kan ju inte jag ta någon rast heller..! Så till kvällen händer det att jag har huvudet bredvid kroppen, mums-mums i  hjärnan..*skratt*!!
Dessutom har jag till äran på veckans första dag, en fruktansvärd träningsvärk. Krattade hela vår trädgård igår, så axlar, rygg och armar är riktigt ömma idag, och benen är lite möra efter att jag tog i ordentligt igår och slog till med en mil-runda på löpturen med Jappen. Men efteråt är det skönt att det är gjort..:))


                                         Så ny vecka nya utmaningar......!!!*

Önskar Er alla en toppendag idag!!

Kram Kate

5 kommentarer:

 1. Ja, fy då att veta att man snart ska mista en så kär vän som sin vovve som varit så nära en själv. Man känner sig så ledsen.
  Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Bra gjort! med löprundan efter dagens trädgårdsjobb! men skönt när det är över;) ha de gott/kramizar Anne

  SvaraRadera
 3. Ja det blir en tung vecka utan extra ledigt. Men just nu flyger tiden iväg, så den lär väl försvinna i ett nafs.
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 4. Oj, vad flitig du varit. Sprungit också... bra gjort...

  SvaraRadera
 5. Att man inte kontenuerligt gör trädgårdsarbete brukar "straffa sig" dagen efter. Blir alltid lika fascinerad över hur det trots allt tar på kroppen. För någon vecka sedan planterade jag en massa (runt +20) små plantor i vår rabatt och dagen efter kunde jag knappt gå! Helt stel och ledbruten efter att ha gjort "utgrävningarna". Dock var jorden hård och det var många små hål och handen som grävde blev jätteöm. Några dagar senare var det över och bortglömt och lika så att man borde vara i trädgården lite oftare för att slippa träningsverken.
  Ha en skön dag!
  Kram Anette :-)

  SvaraRadera

Populära inlägg