Sidor

måndag 14 maj 2012

Fullt ös hela helgen...!

Oj, vilken helg det har varit. Fullt ös hela helgen!! Födelsedagsfirande i fredags. Bjöds på sååå mycket god mat!!! Bl a blev vi bjudna på krämig avokadosoppa!!! Det var så vi slickade ur skålarna.. *skratt*!!
 Lördagen började med att vi åkte ut till Ösby-naturbruksgymnasium här i  Sala och tittade på ko-släpp!! Så himla lyckliga kossor som kom ut ur ladugården!!! Trots att regn och blåst så värmde det i hela kroppen av att bara titta på kossornas glädje!!!  Kommer bilder på det senare.
Söndagen har bestått av trädgårdsarbete, jisses vad tungt det är. Alldeles mör i kroppen nu!!
Sonen med  familj kom och vi åt årets första rabarberpaj. Mmmmm, så gott!!! Tyvärr glömde jag fota pajen, hade så bråttom att smaka på den...*fniss*.
Hoppas att Ni har haft en lika härlig helg som jag. Den här veckan jobbar jag bara 2 dagar, sen har jag lååååång-ledigt och förhoppningsvis ska vi ut och campa med husvagnen med goda vänner, om vädret tillåter!!!




Den här gången blev det en pimpad barn-skokartong till fördelsedagsjubilaren..
Kartongen är sprayad med vit färg, sen ett lager med glitterspray. Till sist lite dekorationer  med scrapbooking-blommor och bastsnören!!





Paketet innehöll en underbart ljuvlig  doft av mango-papaya duschcreme och hudlotion + presentkort !!



Och ett kort förstås....!

*
Cinzia, nästa gång jag syr en ljuspåse lovar jag att ta med en beskrivning!!

*
Kram Kate




6 kommentarer:

  1. Vilket fint paket, det skulle jag blivit glad att få. Ja kosläpp verkar vara populärt att se på, läste om en bloggerska som i allafall tänkt åka på det, men att det var så mycket folk att de aldrig kom fram utan fick vända!
    Skönt med kortvecka och kul om ni kommer iväg med husvagnen! Skulle vilja ha en men sambon vägrar!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Har aldrig varit och sett ett ko-släpp men förstår att det är säkert jättekul att se;) Ja vi får hoppas på bra väder i helgen, tror nog det blir det,) vi har haft husvagn,vi campade på öland i 5 år ,det var en härlig tid;) kramen Anne

    SvaraRadera
  3. Låter som en härlig helg! :)
    Hoppas du får en fin start på den här korta veckan nu!


    / Tess

    SvaraRadera
  4. Låter som en toppenhelg:))

    Malin

    SvaraRadera
  5. Hoppas att du får en bra dag.:-) Kram

    SvaraRadera
  6. Hej Kate!
    Tack för din gulliga kommentar hos mig!:) Åh försök åk till Rättviksmarknad, det är superbra!:) Fyndar alltid nått roligt!
    Härligt med koutsläpp! Vi bor granne med en bondgård med 100 kor så här är det också livat!:) Så fint du pysslar och grejar, måste vara en fröjd att få paket av dig! kram/L

    SvaraRadera

Populära inlägg