Sidor

onsdag 14 mars 2012

Inte just nåt bättre...

Var till doktorn igår, men det var inte halsfluss som jag trodde att det kunde vara, utan en ordentlig halsinfektion... Så det blev inget pc utan en annan medicin som var smärtstillande för halsen! Men hua så dålig jag blev av det pillret då... Och innan jag fattade att det var pillret som gjorde den fruktansvärda huvudvärken, illamåendet och yrseln. Maken ringde från jobbet på fm och skulle höra hur hans lilla hustru hade det nu när hon hade fått medicin, och förmodligen skulle ha känt sig lite bättre, men istället bara grinade och snörvlade och kände sig värre än förut när hon svarade..:(( Så den asken med med medicin åkte bort.
Nej fy, säger jag bara... Det räcker bra med ipren/alvedon till mig!!
Så idag har jag tillbringat nästan hela dagen i sängen och tittat på min älskade hängbjörk genom sovrumsfönstret. Från det att solen gick upp, till den gick ner..
Mitt på dagen satt jag i alla fall en stund på en stol på baksidan så att hundarna fick komma ut en stund. Funderade över vad jag ska ha i mina så-lådor i sommar. Dom satte jag dit i höstas, och så la jag  lite plattor runt om att gå på. Och naturligtvis ska dom målas och snyggas till först, i grått, lika panelen på huset!
Har ni några så-lådor? Vad har ni planterat i dom?

Ha det gott, och var rädda om varandra!
Kram Kate

1 kommentar:

  1. Usch, din stackare. Halsinfektion är inte roligt det heller :-(. Krya på dig! Jag skickar en mjuk och gosig "bli frisk kram" så får vi hoppas det hjälper...

    SvaraRadera

Populära inlägg