Sidor

torsdag 29 mars 2012

Indiska tekoppar och underbara föreläsningar!!

Igår hade vi planeringsdag på jobbet, men den innehöll inga planeringar utan föreläsningar i Örebro. Jag hade äran att lyssna på Lou Rossling, denna underbara människa. Alldeles magisk att lyssna på, och lite som Eva Rydberg..! "Att tända Stjärnögon" hette föreläsningen.. Man skrattade gott 95 % av tiden + lite tårar och massor av igenkännande!! GÅ om ni någon gång får chansen, Ni kommer inte att ångra er ett ögonblick!!
Eftermiddagen var en föreställning om att vara "Smart & lat" med Tomas Danielsson, oxå väldigt bra. Hur vi stressar allt mer och mer i och med all internet och tv mm! Det var oxå mycket igenkännande... för jag vet att jag har ett enormt stressande levnadssätt. Dels självvalt men mycket som jag inte kan ändra på tyvärr...
I pausen hann jag springa över till underbara Indiska, och där hittade jag ljuvliga  tekoppar!!!  Det finns så mycket härligt på Indiska så man blir alldeles prillig..!Lou Rossling, underbara människa!!!!Tekoppar från Indiska


Stora tekoppar...:))


Imorgon ska jag visa inbjudnings-korten jag gjort till "våran" son och sambo som ska gifta sig i midsommar ända uppe i Kalix....!

Ha en skön torsdag, kram Kate4 kommentarer:

 1. Jasså var du i min stad!! (nästan iallafall)
  Vilka fina koppar!!Jaa Indiska har mycket fint, köpte påskägg där nyss, men kopparna missade jag!
  Vad spännande med bröllop, men lite långt bort!!!
  Vi har kompisar som bor där, (hockeyfolk) som vi tyvärr aldrig hälsat på! Ni kommer ju iallafall ha ljust när ni är där, blir väl aldrig mörkt vid den tiden!!
  Ang min migrän, så blev den ännu värre idag, var tvungen att sjukskriva mig! Har nyss kommit ur sängen efter alvedon, imigran och ipren och sömn!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Vad kul med bröllop, och inte ett öga torrt!!! Superfina koppar. Dom skulle vara gott att dricka te ur nån gång ;) Du har verkligen hittat din stil nu, så fint ni fått.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Riktigt fina koppar,Indiska har verkligen en hel del fint;)kram Anne

  SvaraRadera
 4. Ååå så härligt det låter!!
  Det var länge sedan jag var på en föreläsning...men det känns fantastiskt efteråt...man blir fylld av energi och känner sig glad..;)

  Vilka underbara koppar! Indiska är en butik jag ofta glömmer bort men de har mycket fint..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera

Populära inlägg