Sidor

onsdag 25 januari 2012

Eftertanke..

Godmorgon alla goa där ute!! Efter gårdagens besök hos bröstenheten fick jag mig verkligen en tankeställare..  Jag fick ta om nya bilder för de kunde inte utesluta att det var förändringar i ena bröstet. När allt visade sig vara bra, bröt jag ihop och grät. Man gnäller ofta i onödan kan man känna en sån gång. Man ska nog vara glad att man får kliva upp varje dag för att kunna arbeta ( även om man kan känna att det ÄR jobbigt att börja jobba kl 06.00 varje morgon när de första barnen kommer...)!! Såg några tänkvärda ord förut som jag tycker om. "Tänk att få vakna"..

Tänkte visa lite bilder idag på skåpet i hallen som mannen i huset målade om i helgen, men det går inte att ladda upp bilderna i datorn...:(( Så det får bli en annan gång det med!

Har förstått att inte alla har kunnat lämna en kommentar hos mig, men nu har jag ändrat på det  och hoppas att ALLA ska kunna det nu..!!Tänk att den här lilla foten  på barnbarnet J är helt oanvänd....

Ha nu en riktigt bra dag!! Här hemma ska vi ut i snön med alla hundar & ungar!!!
Kram Kate

6 kommentarer:

 1. Åh, jag förstår känslan du fick där. Skulle nog också börja gråta.
  Så söt bild.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 2. En riktig liten goding som foten sitter på..<3!! Kram Kate

  SvaraRadera
 3. Hua jag det är verkligen så! Min mamma har fått negativt besked 2ggr och fått cellgift, tappat håret och opererat bort båda sin bröst. Min största mardröm är just bröstcancer.

  Kram Marina

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas verkligen att Din mamma mår bra idag, Marina!!
  Kram Kate

  SvaraRadera
 5. Verkligen skönt att det inte var nåt, kusin. Bamsekramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det funka..!!! Tack Petra, underbara kusin<3!!!! Kram Kate

   Radera

Populära inlägg