Sidor

söndag 16 oktober 2016

En fantastisk weekend i Idre..

Helgen blev precis så skön och avkopplande som det var tänkt i Idre.
Tror vi fick alla sorters väder från strålande sol - till snöfall och minusgrader...
Vi gick på tur och gjorde utflykter, åt gott och drack gott.
Bilderna får tala för sig själva...
 
 
*
 
 
*
 
 
 *
 
 
*

 
*


*
 

*
 
 
*
 
 
 
*
Söndagskram från Kate
 
 
 
 


6 kommentarer:

  1. Så härligt det ser ut. Jag skulle också vilja komma iväg nånstans och vandra. Vi ska nog åka och köpa riktiga vandringskängor i helgen. Nu har vi sparat ihop så båda kan köpa. Vad heter din Meindl sko. Jag har kollat på en som heter Island eller Vakum.
    Ha en bra start på veckan, fina kusse
    Kram Petra

    SvaraRadera
  2. Hej Snäckan! Mina vandringskängor Gomera Mocca Lady GTX och är köpta på XXL, och just nu är det ett bra pris på dom, så passa på!! Här kommer länken: https://www.xxl.se/meindl-gomera-mocca-lady-gtx-vandringskanga/p/1103243_1_style, Kramis från Kate

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äh, gick inte att få länken att fungera, så gå in på XXL hemsida och sök på Meindl Dam !! :)

      Radera
  3. Åh vilka härliga bilder! Fattar att ni haft det underbart!
    Mannen min var ju uppe med sin pappa också i helgen och vi undrar om det inte var så att ni hejade på dem? Det var din H som hejade först, på min svärfar... Och du höll på att plocka in saker i bilen (vit volvo?)... Mannen och hans pappa hade en svart Mitsubishi med företagslogga på bakskärmen (HMB). Detta var på en parkering någonstans, minns inte nu var han sa att det var. Kan det stämma att det var er de stötte på? Han berättade detta när han kom hem, för jag hade nämnt att ni var där uppe och han kom på det efter att ha hejat, att det var nog "hon som köpte symaskinen" ;)
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  4. Det ser underbart ut! Du/ni verkar haft det supermysig. Skulle vilja komma ut och gå oftare även fast vi är ute ganska regelbundet. En helg med bara vandring någon gång i vinter, det vore underbart! Tack för inspirationen!

    SvaraRadera
  5. Ser jättefint och skönt ut.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera

Populära inlägg