Idag var det premiär, premiär för min
första lagade vegetariska middag, ekologiska linsbiffar
Vegetariska soppor och sånt har jag ju lagat,
men aldrig en hel riktig middag...
Jag har tänkt att jag/vi här hemma ska bli bättre på det,
dels för att jag är fruktansvärt trött på kött och kyckling,
men också att det är bättre både för miljön och för kroppen..
Jodå, fisk vill jag också äta betydligt oftare - än resten av familjen...
Som sagt, linsbiffar med soltorkade tomater och fetaost
serverades med matvete och en kall sås på
creme fraiche & ajvar.
Resultatet:
Klart godkänt, även för den skeptiska familjen på 34:an..:)
*
*
Ska dock göra biffarna lite mindre,
så dom håller ihop bättre i pannan nästa gång..
För fler gånger blir det absolut. Finns ju hur många olika
sorters kryddblandningar som helst att göra dom på..
Varför inte med tacokrydda en fredag...
*
Torsdagskram från Kate
Härligt! Här åt vi veggo naccotallrik med oumph som är en soyaprodukt som påminner om kycklingkött. Gott! Bra tänk! Kraaam Pia
SvaraRaderaDet låter gott!
SvaraRaderaJag borde kanske också bli bättre på det där men det tilltalar mig inte riktigt med bönor och linser....... Önskar dig en fin fredag. Kram Anette
SvaraRaderaMums så gott det ser ut!
SvaraRaderaJag såg din kommentar hos mig. Är det bara på min blogg du inte kan skriva med din blogganvändare?
Önskar dig en fin fredag!/Kram
Ja, Helena. Går inte alls, den skriver att jag inte kan lämna en kommentar, att jag ska uppdatera.. Men jag kan skriva hos alla andra... // Kate
RaderaHär kör vi ju vegetariskt varje dag i princip (äter ju fisk, skaldjur och kyckling) och det finns sååå mycket gott att laga. Ha en mysig och skön helg finaste. Kramisar Tina
SvaraRaderaSer jättegott ut. Man märker mer och mer att folk vill lära sig mer om vegetariskt. Bra för både kroppen och vår jord.
SvaraRaderaHa en toppenskön fredag, fina Kate <3
Kram Petra