Tänk hör ni, att det känns som om grillsäsongen redan har startat,
trots att vi bara är inne i april...
För det är ju bara april än.
Vanligtvis brukar det väl bara vara korvgrillningsperiod den här månaden..?
Men det är bara att njuta och ta till vara på härligheten.
Tror det får bli ljummen potatissallad till dagens grillning..
Så en favorit i repris idag!
*
Ekologisk Bambuskål hittar du liknande HÄR
*
Jag är dålig på mått för jag höftar jämt..
Marinad: ( som jag blandar i en shaker)
Olivolja
Vitvinsvinäger, en skvätt
Vit tryffel, en skvätt ( kan uteslutas)
Dijonsenap, ca 2 tsk
Flytande honung
Limesaft
Olika örter (dill, gräslök, persilja....)
Salt och svartpeppar
Varva den varma potatisen med valfria grönsaker.
Idag valde jag:
Olika sorters salladsblad
Paprika
Gurka
Rädisor
Röd lök
Oliver
Soltorkade tomater
Fetaost
Slå över marinaden och vänd om försiktigt tills allt är blandat
och låt stå en liten stund med en bit folie över för att dra åt sig smaken.!
*
Lördagskram från Kate
Så gott det ser ut!
SvaraRaderaJag brukar göra en annan variant av ljummen potatsissallad med bl a pesto, soltorkade tomater, crème fraîche och rödlök.
Vi tänkte också grilla ikväll, faktiskt :)
Kram på dig vännen och njut av sol, familj och vänner!
/Maria
Vad gott, detta måste jag absolut testa. Jättebra nu när vädret blivit finare. Grillining har det varit även här. Kram Pernilla
SvaraRaderaSå gott! Måste också testa denna någon dag. Kram
SvaraRaderaDet ser riktigt gott ut, måste prova :) Här har vi också kommit igång med grillning,
SvaraRaderafinns det något godare.
Vinet jag tipsade om för några dagar sedan var rött, glömde skriva det, sorry ;)
Det är jätte gott.
Kram Pia
Ååå vad gott....Önskar dig en fin start på veckan. Kram Anette
SvaraRadera