Sidor

onsdag 15 maj 2013

Yvonne Ryding

Tänkte jag skulle prova på
Yvonne Rydings
produkter,
ansiktstvätt och dagcreme.
Svenskt och fri från parabener...
 
Är det någon som har erfarenhet av hennes produkter?
Vilka märken använder Ni?

 
*

 
*
Var rädd om Er och varandra,
kram Kate
 
*
 
Min andra blogg..
Sixten Jr & co
 
" Hundklippning"
 


13 kommentarer:

 1. Vad kul att prova något nytt.

  Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till 16 maj kl. 23.59. Tack på förhand.

  SvaraRadera
 2. Jag har testat hennes produkter...var rätt nöjd faktiskt. Annars kör jag mest med Body Shops, gillar tänket att det de köper in från lokala produceneter i små byar. Ej testat på djur och så luktar allt så gott..
  Kramelikram
  Carina

  SvaraRadera
 3. Jag har hennes produkter =) Jag älskar dom. Funkar jättebra.
  Bra val. Kram och ha en fin dag <3

  SvaraRadera
 4. Har inte testat hennes produkter! Jag har just nu REN som jag gillar!
  Kram helena

  SvaraRadera
 5. Jag är "skönhets-industrins" mardröm ;)
  Tvättar mig med vatten och då och då när jag kommer ihåg det smörjer jag in mig.
  Då kör jag på en dagkräm för torr hud från Loreal som jag hittat för billig peng på gekås i Ullared (och de har haft den i sitt sortiment i över 5 år nu, så köper några burkar var gång jag är där bara).
  Men den funkar ju super på mig så är glad för det.

  Kul med lite "husmorsknep" till fönstrerna. Det får vi testa nästa gång.
  Ha en skön Torsdag, kram Malin

  SvaraRadera
 6. De där produkterna har jag med funderat på att köpa men än har det inte blivit av. Just nu använder jag produkter från en tjej som gör helt naturliga crèmer utan konstigheter i. Hennes firma heter Hemkokat och jag använder produkterna även i min fotvård, är kanonbra.

  Måste kolla in din hundblogg med...
  //bara Anna
  Annacecar.blogspot.com

  SvaraRadera
 7. Nej det har jag inte. Min favorit har varit Biotherm. kram

  SvaraRadera
 8. Spännande. Nej jag har ingen erfarenhet. Ska bli kul att se vad du tycker. Behöver lite tips.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 9. Nej dessa har jag inte testat. Har några andra märken som jag gillar. Jan Marini. Ccs och från militusmedical har jag några bra serum. Kram Nilla

  SvaraRadera
 10. Har inte provat hennes produkter, men det skulle vara roligt att få veta vad du tycker om dem när du provat. Jag har testat en del saker i apotekets sortiment det senaste som jag gillar och har provat rengöring från Mary Kay som jag tycker är superbra.
  Önskar dig en riktigt fin pingsthelg!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 11. Har aldrig provat hennes produkter. Måste erkänna att jag är urkass på hudvård o smink. Blir alltid lika stressad när jag ska köpa något då jag inte riktigt vet vad jag ska ha. Just nu använder jag ett märke som heter Priori, men jag vill gärna veta vad du tycker om Rydings produkter. Ha en skön helg vännen o njut av sol o värme. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 12. Återkom gärna med en liten recension av produkterna, alltid roligt att testa lite nytt. Själv kommer jag alltid tillbaka till Mary Kays produkter, blir aldrig riktigt nöjd när jag provar något annat.

  SvaraRadera

Populära inlägg