onsdag 11 april 2012

Vårstädning är på G...

Idag har jag ledig dag och idag tänker jag verkligen ta tag i vårstädningen på allvar...!! Huset  är stort så det tar tid att komma igenom alltihopa. Trots att man kör en rensning varje år så är det konstigt att det finns nytt rensa ur "igen"... Men känslan är skön när man är klar..( eller blir man klar egentligen?) Tänkte jag skulle försöka få lite mer "luftigt" och inte så mycket prylar framme, så det blir mer lättstädat i veckorna, men jag har så svårt att sålla ut saker. Fler än jag som har det problemet?!
Jag och penseérna efterlyser lite värme nu, dom behöver lite värme för att växa till sig lite på altanen!! 


Var rädda om varandra, kram Kate

5 kommentarer:

 1. Jaa du här rensas mest hela tiden, för det fylls på hela tiden också! Förstår inte riktigt hur en del lyckas hålla så fint hela tiden samtidigt som de byter saker hela tiden!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Härligt med vårstädning men att komma igång med den är inte helt lätt men jag håller med om att det är skönt när den är gjord.

  Kram från Maud

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det låter med vårstädning. Jag kommer aldrig igång i år.
  Så söta små stackars blommor, jag tror dom vill ha sol nu.
  Roligt att du gillar hörnskåpet, har ju ett skafferi också ;) ;)
  Må så gott kram
  AC

  SvaraRadera
 4. Ja så skönt o sätta igång,men lite svårt när det är så tråkigt väder,fast det är ju då man ska passa på.Meen behöver energi! ha en fin helg /Kram Anne

  SvaraRadera
 5. Ja nu vill vi bara ha värme. I dag snöar det och aprilvädret är ett faktum. Jag vill ha sol och pyssla i trädgården! Dina penseér ser ut att ta sig ska du se! Kram Lotta

  SvaraRadera

Populära inlägg